Kozí kaše OVESNÁ SE ŠVESTKAMI A JABLKEM

  • První Kozí kaše na trhu – chráněny užitným vzorem.
  • Kladně posouzeno Českou pediatrickou společností.
  • Vyrobeno v Česku.
  • Příjemná chuť.
  • Neobsahuje kravské mléko.
  • S vysokým obsahem vápníku, železa, jódu, vitamínů A, E, C, D a všech vitamínů skupiny B.
  • Zdroj foforu a draslíku.
  • Bez syntetických barviv, aromat a konzervačních látek.

Obilno-mléčná kaše s kojeneckým kozím mlékem OVESNÁ SE ŠVESTKAMI A JABLKEM od ukončeného 6. měsíce věku, jako součást vyvážené smíšené stravy, která netvoří jediný zdroj výživy kojenců a malých dětí. 

Má lahodnou chuť a dobrý sytící účinek.

OVESNÁ INSTANTNÍ MOUKA

Ovesná instantní mouka se vyznačuje vysokou nutriční hodnotou díky přirozenému obsahu beta-glukanů, lecitinu a vitamínů skupiny B. Také vysoký obsah bílkovin, nenasycených mastných kyselin a minerálních látek opodstatňuje zařazování ovesných mouk do příkrmů po ukončeném 6. měsíci života. Rozpustná i nerozpustná forma vlákniny instantní ovesné mouky má přímý vliv na podporu trávicích procesů. Zároveň mají dobrý sytící účinek.

ŠVESTKA

Švestky se vyznačují vyšším obsahem některých vitamínů (biotin - vitamín H, vitamín B12 – kobalamin, antioxidační vitamín E) a minerálních látek. Bohaté jsou především na draslík (podpora činnosti srdce, nervů, svalů), fosfor (podpora látkové přeměny, výstavba kostí a zubů), železo (součinné při krvetvorbě a okysličování buněk), hořčík (podpora metabolismu, činnosti mozku a svalů), vápník (výstavba kostí a zubů) a obsahují menší množství síry a zinku. Švestky jsou přírodním spolehlivým, mírným a nenávykovým projímadlem, vhodným i pro dětskou populaci.

JABLKO

Patří k prvnímu ovoci, které je zařazováno do jídelníčků kojenců při zahájení podávání smíšené stravy. Jablka obsahují jemnou, gelotvornou vlákninu podporující trávení a ochraňující střevní mukózu. Jsou dále bohatá na organické kyseliny (jablečnou, citrónovou a salicylovou). Při nízkém obsahu sodíku mají vysoké zastoupení draslíku, manganu, mědi a zinku. Sacharidovou složku tvoří převážně rychle stravitelné jednoduché cukry (fruktóza, sacharóza, glukóza). Jablka jsou mírně projímavá díky přirozenému obsahu sorbitolu. Z vitamínů obsahují vitamín C, karoteny, vitamíny B1, B2, B6, nikotinamid, biotin, kyseliny panthotenovou a listovou.

© GOLDIM 2017 | Created by ATYP 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace